Duurzame daken

Duurzaamheid is voor ons de belangrijkste factor in het bedrijf. Zo streven wij er naar om het dak van een zo’n lang mogelijke levensduur te voorzien en daarmee een steentje bij te dragen aan het milieu en de maatschappij. Om dit te realiseren werken wij met duurzame en milieubesparende producten. Weijers Platte Daken verzorgt duurzame daken in alle soorten en maten.

1. Zonnepanelen

Waar je eerst bij platte daken aan bitumen daken dacht, denk je tegenwoordig steeds vaker aan zonnepanelen. Zonnepanelen op een plat dak zijn ideaal omdat je ze kunt positioneren richting de zon. Een ander voordeel is dat deze op het platte dak uit het zicht vallen. Voor de installatie, reparatie en onderhoud van zonnepanelen zijn wij graag uw partner.

2. Groendaken

Groendaken zorgen voor een mooi, groen beeld op het dak. Doordat steeds meer in de moderne wereld bestraat wordt, ontstaat er druk op de rioleringssystemen. De duurzame groendaken vangen het regenwater op en hergebruiken hier een deel van. Het andere deel wordt afgevoerd naar het rioleringssysteem. Groendaken zijn hierbij een duurzame oplossing omdat deze ervoor zorgen dat het rioleringsstelsel niet overbelast wordt, maar het regenwater direct wordt opgenomen in het dak. Het onderhoud aan groendaken verzorgen wij zelf, in samenwerking met hoveniers.


Duurzaam groen dak